De stuurgroepleden

Tije Domburg

Ik ben Tije Domburg en werkzaam als financial controller en accountant (AA) via mijn onderneming 3D finance.

Als penningmeester is mijn belangrijkste taak om ervoor te zorgen dat de jaarlijkse sponsorbijdragen van de leden tijdig worden ontvangen. Verder denk ik mee om leuke ontbijtsponsoren te vinden en onze ontbijtclub tot een nog groter succes te maken.

Corinne Lemkes

Corinne Lemkes (1975) heeft haar achtergrond in de arbeidsrechtelijke advocatuur. Sinds zij in 2007 zelf de mediationopleiding volgde, is Corinne naast haar werk als arbeidsrechtadvocaat enthousiast met mediation aan de slag gegaan. Sinds 2013 heeft zij haar eigen praktijk als mediator in het zakelijke segment. Het werk als mediator en mediation-advocaat combineert Corinne met het geven van trainingen op haar vakgebied.

Corinne maakt sinds 2016 deel uit van het ontbijtteam van het Business Breakfast en is sinds januari 2019 voorzitter van de stuurgroep. Zij zet zich er graag voor in mensen met elkaar in contact te brengen. Zeker als dat ook nog eens een hoger doel dient, zoals bij het Ronald McDonald Huis in Leiden!

Jorian Hoogendoorn

Geboren in 1999 in Gouda. Enthousiast, gemotiveerd en ambitieus. Dat zijn de drie kernwoorden die mij typeren.
Ik ben werkzaam bij Lansigt Accountants & Belastingadviseurs en bedien veel klanten in het MKB-segment. Ons doel is samen groei en ontwikkeling aanjagen.

In mijn vrije tijd sport en lees ik graag en spreek ik veel af met vrienden. Daarnaast volg ik nog de opleiding tot AA-Accountant.
Ik ondersteun het Ronald McDonald Huis Leiden omdat ik vind dat ouders dicht bij hun kind moeten kunnen zijn in moeilijke tijden.

Marco de Jong

Marco de Jong, fit20 ondernemer in Alphen aan den Rijn. Lid van ontbijtteam sinds september 2017.
Met mijn kennis en ervaring in de sport, coaching en communicatie wil ik graag mijn steentje bijdragen om de businessclub nog fitter en vitaler (in de breedste zin van het woord) te maken zodat we ons nog beter in kunnen zetten voor het mooie doel waar wij voor staan; het ondersteunen van het Ronald Mc Donaldhuis in Leiden.De Huizen maken deel uit van het Ronald McDonald Kinderfonds. Het fonds levert een positieve bijdrage aan de gezondheid van kinderen en als zodanig aan het welzijn van families met een ziek of gehandicapt kind in Nederland.