Verheul Content en Creatie

Reclame waarin je vertelt hoe goed jouw bedrijf, product of dienst is, vertrouwt jouw doelgroep steeds minder. Als je nieuwe relaties aan wilt gaan en bestaande wilt behouden en versterken, is het belangrijk toegevoegde waarde te bieden in de vorm van relevante, waardevolle en aantrekkelijke content. Zowel offline als online. In het juiste formaat, via het juiste kanaal en op het juiste moment.

Eigenlijk moet je denken als een uitgever of omroep. Contentmarketing noemen we dat. Je profileert jezelf als thought leader. Hiermee val je op een positieve manier op en zorg je dat de conversatie tussen jou en je klanten op gang komt, én die tussen klanten onderling. Zodat jouw klanten ook jouw ambassadeurs worden. Zo zorg je voor meer verbinding, interactie en awareness. En dat moet uiteindelijk resulteren in meer loyaliteit, leads en omzet.

Onze opdrachtgevers willen producten en diensten verkopen en zoeken een bureau dat hen begrijpt, aan een half woord genoeg heeft. Dat snel denkt en doet. Dat zich houdt aan afspraken en daarover eerlijk communiceert. We zijn een bureau dat niet alleen levert wat je vraagt maar wat je echt nodig hebt: resultaat.

Wij brengen mensen in beweging. Dat is waarom we bestaan. Dat doen we door het inzetten van communicatiemiddelen: campagnes, magazines, huisstijlen, social media, websites, teksten en video’s. Wat we ook maken, we raken mensen. Door inhoud én vorm. Een aansprekend verhaal in een mooie verpakking.

Verheul Content en Creatie Postbus 1243 2400 BE ALPHEN AAN DEN RIJN T 06-108 84 342 / 06 – 147 29 630 Jan Verheul Yvonne Verver www.vrhl.nl

Nieuwe leden

Van Business Breakfast Alphen aan den Rijn