Tijd voor uw bedrijf

Mijn naam is Riëtte Bol- van den Bosch. Ruim 20 jaar heb ik met veel plezier gewerkt als relatiemanager Bedrijven bij ABN-AMRO Bank N.V. In deze periode heb ik veel ondernemers gesproken en sales, krediet- en advieservaring opgedaan.

In het najaar van 2016 heb ik besloten om te gaan doen wat ik echt leuk vind: mensen helpen om professioneel te ondernemen en te werken.

Dit doe ik door het geven van focussessies waarin ik mijn sales ervaring combineer met coaching. In deze sessies werk je aan je professionaliteit waardoor je meer waarde toevoegt in je klant- en acquisitiegesprekken.

Daarnaast coach en help ik je bij je persoonlijke ontwikkeling om de stap te zetten naar een professioneel bedrijf. En om je scherp te houden, kun je een stok achter de deur sessie boeken.

STIR gecertificeerd coach
Naast de opleidingen HBO Commerciële Economie & Marketing Nima-A heb ik de STIR gecertificeerde opleiding tot professioneel coach gevolgd bij ICM opleidingen in Utrecht. Het STIR keurmerk staat garant voor kwaliteit in coaching. Daarnaast heb ik mij aangesloten bij de NOBCO en werk ik volgens de Ethische gedragscode van de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

Riëtte Bol- van den Bosch
Mobiel 06-52684242
KvK 67642918

Nieuwe leden

Van Business Breakfast Alphen aan den Rijn