Maatschap Remmerswaal

Maatschap Remmerswaal bestaat inmiddels ruim 60 jaar. De vier vennoten en ca. 25 medewerkers werken voor bedrijven en particulieren. Wij richten ons vooral op het midden- en kleinbedrijf in de regio Zuid-Holland.

Naast onze adviserende rol in administratie en belastingzaken zijn wij zelf ook ondernemer. Hierdoor zijn wij in staat naast u als ondernemer te staan en u ondersteuning te bieden op vrijwel alle terreinen.

Het registreren, verwerken, maar vooral de analyse en interpretatie van de cijfers, vormen uiteraard een belangrijk fundament voor het ondernemersschap. Wij kijken verder dan alleen de cijfers.

Onze filosofie en werkwijze

Persoonlijke begeleiding en op de praktijk gerichte adviezen zijn bij ons belangrijke speerpunten. Heldere antwoorden geven op uw ondernemingsvraagstukken, actief meedenken en samen met u zorgen voor een gezonde bedrijfsstructuur zijn voor ons net zo vanzelfsprekend als de puur cijfermatige kant van onze dienstverlening.

Maatschap Remmerswaal Raadhuislaan 4 2242 CP WASSENAAR T 070-511 93 43 F 070-511 90 06 Peter Vergeer www.maatschap-remmerswaal.nl

Nieuwe leden

Van Business Breakfast Alphen aan den Rijn