Hair Change

Oprichtster Monica Daniël heeft sinds 1998 een duidelijke visie: Kwaliteit is het belangrijkst en de klant is koningin!

Hair Change is een luxe kapper en schoonheidssalon die sterk is gericht op de individuele mogelijkheden van haar klanten. Met oprechte interesse en aandacht onderzoeken we welke coupe, haarkleur en styling het beste past bij u als klant. Voorop staat dat de klant krijgt wat zij wil.

Een bezoek aan Hair Change is een beleving en zorgt voor ontspanning in de hectiek. Wij staan niet alleen garant voor de hoogst mogelijke kwaliteit en service van de kapsalon maar ook voor de overige activiteiten zoals de schoonheidssalon en de afslankstudio.

Een bezoek aan Hair Change is een beleving

Bij Hair Change vinden we het belangrijk dat onze klanten tevreden en ontspannen naar huis gaan na een behandeling of knipbeurt. Wij investeren in duurzame relaties met onze klanten door kwaliteit te bieden tijdens een prettige ervaring.

Al onze medewerkers zijn daarom vaktechnisch goed opgeleid en worden jaarlijks bijgeschoold om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Zo zijn al onze kapsters, naast het kunnen knippen en kleuren, gecertificeerd krullenkappers en werken wij met de Curlsys methode. Dit systeem geeft meer volume in het haar en maakt ons uniek en onderscheidend als kapsalon.

Natuurlijk is Hair Change meer dan een kapper en onderscheidt ook onze schoonheidssalon zich door professionele schoonheidsspecialistes en moderne aanvullende diensten, zoals hulp bij afvallen met PowerSlimBDR behandelingen en Spray Tanning.

Wij hebben een vestiging in Hazerswoude Rijndijk en Ter Aar.

Hair Change – Hazerswoude Rijndijk
Willem Kloosstraat 4
2394 BB Hazerswoude Rijndijk
071 3412456
info@hairchange.nl

Hair Change – Ter Aar
Lindenplein 1
2461 JC Ter Aar
0172 605856
info@hairchange.nl

Nieuwe leden

Van Business Breakfast Alphen aan den Rijn