Grant Thornton accountants en adviseurs

Grant Thornton in Nederland is lid van Grant Thornton International Ltd (GTIL), één van ’s werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met ruim 47.000 professionals in meer dan 130 landen. Wereldwijd nemen we een zevende positie in.

Van oudsher hebben we een sterke positie in het Nederlandse bedrijfsleven. Vanuit negen Nederlandse vestigingen ondersteunen ruim 450 professionals onze klanten met raad en daad op het gebied van assuranceaccountancybelastingen en (financiële) adviesvraagstukken. We leveren expertise van wereldformaat, op een manier die naadloos bij de unieke situatie van iedere klant aansluit. Wij werken vanuit een solide basis met een flexibele en resultaatgedreven mentaliteit.

Sterker staan in veranderende tijden

Grant Thornton is als geen ander ingesteld op organisaties die in beweging zijn; of het nu in de corporate wereld, het publieke domein of het midden- en kleinbedrijf is. We gaan samen met de klant op zoek naar het beste advies. Daardoor kunnen we sneller, slimmer en pro-actiever inspelen op belangrijke ontwikkelingen in hun organisatie of markt. Zo vergroten we de bewegingsruimte, het verandervermogen en de groeikansen van onze klanten. Waardoor zij sterker staan in veranderende tijden.

Postbus 2259
2400 CG alphen aan den rijn
T 088 – 676 90 00
F 088 – 676 90 10
Marielle van den Akker
Daan van Antwerpen
www.gt.nl

Nieuwe leden

Van Business Breakfast Alphen aan den Rijn