Caminada & van Leeuwen Gerechtsdeurw. en Incasso BV

Caminada & Van Leeuwen verzorgt maatwerk voor het gehele incasso- en executietraject; van juridisch advies en incasso en tot en met gerechtsdeurwaardersdiensten. Caminada & Van Leeuwen biedt een laagdrempelige en hoogwaardige dienstverlening.

Door de combinatie van gerechtsdeurwaarderskantoor én incassobureau heeft Caminada & Van Leeuwen belangrijke voordelen ten opzichte van reguliere incassobureaus. Als organisatie kunnen wij directer en effectiever een incassotraject uitvoeren – vanuit één organisatie en dus zonder overdracht van dossiers en extra kosten.

Caminada & Van Leeuwen vindt het daarbij belangrijk om een een juiste balans te vinden tussen het uitoefenen van een effectieve pressie en het behoud van de door u opgebouwde klantrelatie.

Caminada & Van Leeuwen hanteert een persoonlijke en actieve aanpak. Zowel voor opdrachtgevers als voor het innen van vorderingen. Als opdrachtgever krijgt u altijd direct één van onze medewerkers aan de lijn, die uw dossier kent. Bij debiteuren zal Caminada & Van Leeuwen altijd eerst in gesprek gaan om tot een oplossing te komen. Komt het via die weg niet tot een oplossing dan kan Caminada & Van Leeuwen direct maatregelen nemen.

Ondernemingsweg 2 D, 2404 HN ALPHEN AAN DEN RIJN T 06 – 51 999 397 Robert van Leeuwen www.cvl-incasso.nl

Nieuwe leden

Van Business Breakfast Alphen aan den Rijn