Beste Breakfasters,

Wat vliegt het jaar voorbij! Inmiddels hebben we alweer zes mooie bijeenkomsten achter de rug en is de zomer volop aangebroken. Tijd voor een BBQ dus!

En wat voor één: een golfclinic en een BBQ ineen! En beide activiteiten worden ons kosteloos aangeboden omdat ze volledig door Golfclub Zeegersloot, Restaurant De Zeeger en Lemontree worden betaald. Hoe geweldig is dat!

Het wordt dus een combinatie tussen golf, ICT en heerlijk eten! Bart Rekers van de Golfclub, Rob van Leeuwen van Lemontree en Robert van den Bovenkamp van Mangerie De Zeeger zullen ons graag meenemen in hun vakgebied op 16 juli.

Het programma ziet er als volgt uit:

16:00 uur ontvangst op Golfclub Zeegersloot

16:30 tot 17:30 uur golfclinic

18:00 start borrel

18:30 start BBQ

Aanmelden

Je kunt je aanmelden op: https://www.business-breakfast.nl

Wanneer en waar?

Dinsdag 16 juli vanaf 16 uur

Golfclub Zeegersloot

Kromme Aarweg 5

2403 NB Alphen aan den Rijn

Hoe kom je er?

Op de A4 afslag Alphen aan den Rijn (N11) nemen. Na het aquaduct rechtsaf richting Ter Aar (N207). Blijf de N207, richting Ter Aar, volgen. Op de 2e rotonde richting Ter Aar (1e afslag), daarna direct links over de brug over het Aarkanaal (parallelbaan) en de bocht naar rechts blijven volgen. 100m na het viaduct rechts afslaan.
Het parkeerterrein ligt rechts.

Een kijkje nemen bij onze ontbijtclub?

Wil je een introducé meenemen? Dat kan, het is altijd mogelijk om met ons kennis te maken. Kijk ook eens op onze facebook pagina voor onze laatste foto’s.

tot op 16 juli.

Groet van het ontbijtteam: Marco, Jan, Corinne en Tije