Beste leden van onze ontbijtclub,

Hoewel storm Corrie nog maar net ons land heeft verlaten, hebben wij goede moed dat de lente in aantocht is! Of mooi rustig winterweer, dat is natuurlijk ook helemaal prima voor een frisse februari wandeling.

We nodigen jullie daarom graag uit op dinsdagmorgen 15 februari om 8 uur op de parkeerplaats tussen de Bijlen en de Olympiaweg (bij de korfbal en atletiekbaan) in Alphen aan den Rijn als startplaats voor een rondje meer. Op de parkeerplaats zal onze steun en toeverlaat én altijd vrolijke Pim Verbokkem! aanwezig zijn met een heerlijke warme kop koffie of thee. We hebben geen sponsor voor deze activiteit beschikbaar, maar wellicht meldt die zich alsnog naar aanleiding van deze mailing 😉 en anders pinnen we gewoon ons eigen drankje bij Pim. Het ontbijtje laten we even voor wat het is dit keer, ook omdat het wandelen met eten niet heel praktisch is, zeker niet als de winterhandschoenen aan moeten. Hopelijk ontbijten we in maart wel weer op locatie met elkaar!

Ons idee is om een rondje Zegerplas te wandelen volgens ons eerder beproefde concept van in tweetallen lopen en een changé per 10 minuten. Zo spreek je lekker veel mensen en kunnen we op een veilige en gezonde manier weer met elkaar in contact zijn.

We hebben er zin in en hopen dat jullie gezellig aanhaken! Om een beetje beeld te krijgen van wie er komen, is het fijn als je je even aanmeldt bij het eitje.

Tot 15 februari!