Na een jaar vol mooie ontbijten zijn we alweer aanbeland bij ons feestelijke december ontbijt waarin we overgaan tot de jaarlijkse overhandiging van de cheque aan het Ronald McDonald Huis Leiden. We hopen dat jullie er weer in grote getalen bij aanwezig zullen zijn!

We zijn heel blij dat burgemeester Liesbeth Spies wederom bereid is om de cheque te overhandigen aan Nancy Haanappel en Ernst van Win van het Huis in Leiden.

En wat we ook ontzettend leuk vinden, is dat we wederom een bijzonder sfeervolle locatie hebben weten te vinden voor ons december ontbijt. We zijn van harte welkom bij Knøss aan de Rijnkade. Een gloednieuwe gezellige horecagelegenheid achter Van Keeken Schoenen.

Knøss verenigt al het goede van Scandinavië: puur en goed eten, een natuurlijk decor en een huiselijke sfeer. Je kunt er onder meer genieten van Nordkapp-koffie, vruchtensappen en kaneelbroodjes en overheerlijke smørrebrød. En voor ons maken ze op 17 december ongetwijfeld een heel mooi ontbijt klaar!

Knøss is (nog) geen lid van ons ontbijt, maar is wel graag bereid ons te ontvangen. Daarnaast hebben we ook dit keer weer twee fijne sponsoren die het ontbijt mede mogelijk willen maken: Tako Tromp van Tromp’s Bouw en Ontwikkelingsmaatschappij en Eric van Steijn van Totaal Hypotheek Advies. Heel hartelijk dank daarvoor!

Hoe kom je er?

Knøss is gevestigd aan de Rijnkade en je kunt te voet de Alphense brug af lopen en zo langs Proto naar de ingang van Knøss wandelen. Als je met de auto komt, kun je parkeren in de Castellum parkeergarage of op het parkeerdek van de Aarhof.