De beste wensen voor het nieuwe jaar!

We hebben nog maar net de cheque met het fantastische bedrag van € 20.000 aan het Ronald McDonald Huis in Leiden mogen overhandigen en daar staat het eerste ontbijt van 2019 alweer voor de deur! Een hele snelle, want de derde dinsdag van januari is al op de 15e.

Op dinsdag 15 januari a.s zijn we te gast bij de Esports Game Arena in de Raadhuisstraat in Alphen aan den Rijn. Je bent van harte welkom!

Esports Game Arena is een sportclub voor gamers. Het beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om game-evenementen te organiseren. Maar je kunt er ook iedere dag van de week terecht om gezellig met je vrienden of team te gamen, te werken en studeren onder het genot van een drankje. Het is de ontmoetingsplek voor gamers in Nederland. Daarnaast is het ook een unieke evenementen locatie voor het bedrijfsleven. Zakelijke meetings worden ineens leuk, tijdens teamuitjes komen werknemers helemaal los en er valt ook nog veel te ontdekken hoe positief gamen voor je werk kan zijn.

Thomas Runhart is de oprichter en heeft dit concept opgezet onder andere omdat hij zelf wilde laten zien hoe sociaal gamen kan zijn en hoe groot esports is  (competitief gamen). Het is hem gelukt om gamers van hun zolderkamer te krijgen en internationale supersterren in het gamen naar Nederland te trekken.