Wat een mooi vooruitzicht dat wij elkaar op dinsdag 21 september weer live kunnen ontmoeten! Robert van den Bovenkamp van Restaurant De Zeeger biedt ons die ochtend graag een ontbijt aan in zijn mooie restaurant op het golfbaanterrein. Dit ontbijt wordt financieel mogelijk gemaakt door ons trouwe lid waarop we al vaker qua sponsoring op konden rekenen: de Rabobank. We zijn blij dat Sander Hermans van de Rabobank er dinsdag ook weer bij is om met elkaar het glas (jus d’orange) te heffen op hopelijk weer de start van een nieuwe reeks live ontbijten met onze businessclub!

Hoewel we natuurlijk niet weten of het op 21 september net zulk zonnig weer is als nu, hopen we daar natuurlijk wel op. Dan kunnen we heerlijk op het terras van De Zeeger met elkaar ontbijten en bijpraten. Maar ook als het weer wat minder is, kunnen we in het restaurant zelf met 50 man terecht. Uiteraard respecteren we daar met elkaar de corona-richtlijnen zoals die op dat moment zullen gelden.

We hebben er voor gekozen dit keer niet uitsluitend met elkaar te gaan golfen, omdat onze inschatting is dat jullie (net als wij!) deze ochtend vooral willen gebruiken om na zo’n lange tijd weer live met elkaar bij te kunnen praten. Voor wie dat wil, willen we jullie ook zeker even plenair de gelegenheid geven om nieuwtjes met elkaar te delen.

Hoe kom je er?

Op de A4 afslag Alphen aan den Rijn (N11) nemen. Na het aquaduct rechtsaf richting Ter Aar (N207). Blijf de N207, richting Ter Aar, volgen. Op de 2e rotonde richting Ter Aar (1e afslag), daarna direct links over de brug over het Aarkanaal (parallelbaan) en de bocht naar rechts blijven volgen. 100m na het viaduct rechts afslaan. Het parkeerterrein ligt rechts.