Na een inspirerende start van het nieuwe breakfastjaar in de Esports Game Arena afgelopen januari, staat het volgende ontbijt alweer voor de deur! Op dinsdag 19 februari a.s zijn we te gast bij Cools Dance & Events. Het ontbijt wordt georganiseerd in samenwerking met de “overburen” Yvonne van Lingen en Greet Domburg van Monuta en met Trudie Enthoven van Rouw en Verlies Begeleiding.

Cools Dance & Events, de dames van Monuta en Trudie Enthoven steken niet alleen voor dit ontbijt de koppen bij elkaar, maar weten elkaar vaker te vinden in samenwerkingsmogelijkheden. We stellen hen graag aan jullie voor:

Het Alphense familiebedrijf Cools Dance & Events bevindt zich in een jubileumjaar. Het bedrijf is alweer 50 jaar geleden opgericht door Harry Cools. Sinds 1999 is het bedrijf in handen van de volgende generatie: Gudo en Suzan Cools. Zij heten ons op 19 februari van harte welkom voor een ontbijt in hun schitterende bedrijf.

Yvonne van Lingen en Greet Domburg hebben in 2018 met Monuta hun intrek genomen in het schitterende pand aan de Wilhelminalaan 26. Voorheen was dat het kantongerecht, nu het Monuta Huis. Tijdens het ontbijt op 19 februari krijgen we uiteraard de gelegenheid om vanuit de dansschool de oversteek te maken naar het Monuta Huis en te zien hoe mooi de rouwkamers en de familiekamer zijn ingericht.

Trudie Enthoven kennen we natuurlijk ook als trouw lid van onze breakfastclub. Zij is werkzaam als coach op het gebied van rouw- en verliesverwerking. Dat gaat om meer dan verlies vanwege overlijden: ook verlies van gezondheid of van baan kan tot rouw leiden. Trudie begeleidt mensen daarin zodat hun draaglast en veerkracht weer met elkaar in evenwicht kunnen komen