Op dinsdag 20 november zijn we te gast bij Riëtte, Jan, José en Bram, die alle vier werken vanuit iFlow Ondernemingshuis, Europaplein 10, Alphen aan den Rijn.

Deze maand viert flexwerk- en vergaderlocatie iFlow haar 5-jarig bestaan. Een mooie reden om samen met deze vier ondernemers de leden van Ronald McDonald Business Breakfast gastvrij te ontvangen voor het ontbijt.

Mocht je het viertal nog niet kennen …

Riëtte Bol is de enthousiaste oprichtster van www.tijdvooruwbedrijf.nl

Ze helpt ondernemende mensen om effectiever te werken en te ondernemen door coaching, workshops & trainingen vanuit iFlow Ondernemingshuis.

Jan Boerefijn is vanaf 1999 uitzend-ondernemer en is met zijn bedrijf, ErvaringWerkt gericht op de inzet van personeel met ervaring. Met diensten als; begeleiden van werk naar werk, uitzenden en werving en selectie. Altijd gericht op duurzame inzet van ervaring en daarmee onderscheidend in de markt.

José van der Pijl komt uit het communicatievak en legt zich meer en meer toe op LinkedIn trainingen, individueel en voor teams. Daarnaast zorgt zij voor interessante, leuke en originele berichten op de Facebook- en LinkedInpagina’s van opdrachtgevers.

“Bram de Drent” is terug bij zijn roots en vind je voortaan bij de meest sportieve en circulaire werkplekproducent van Nederland, Drentea!

Benieuwd naar zijn verhaal? Hij vertelt je er graag meer over.”