Tijdens het ontbijt van november zijn we te gast bij De Meerkoet. Geen lid van ons ontbijt dus extra bijzonder dat wij van harte welkom zijn in hun mooie organisatie! Ze sponsoren een deel van het ontbijt door het zelf te produceren in hun lunchroom en de verdere sponsoring wordt verzorgd door onze enthousiaste leden Adrie den Hertog (Zin in webdesign), Linda Welther (Tekstschrijverij) en Jeanette Borger (Just video). Een mooi drietal aan vrouwelijke ondernemers waarvan de werkzaamheden online heel dicht bij elkaar liggen. Zij vertellen u daar de 19e november vast graag meer over.

En dat geldt ook voor de mensen van onze gastlocatie: De Meerkoet is een Leer & Werkomgeving van de Gemiva-SVG Groep, waar mensen met afstand tot de arbeidsmarkt werknemersvaardigheden aanleren en zich binnen een fijne, veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Dit kan in de lunchroom (met catering!), de fietsenwerkplaats en de winkel. Wij worden tijdens het ontbijt welkom geheten door Thessa Buntsma, Sandra Larsen en Tim Kesselaar met zijn lunchroom-team. Wanneer u op 19 november met de fiets naar het ontbijt komt, krijgt u een kortingsbon om uw fiets bij de Meerkoet te laten repareren!

Tijdens het ontbijt  worden wij ook meegenomen in de droom van Gemiva: een sprookjesachtig dagbestedingsgebouw naar een ontwerp van de Oostenrijkse kunstenaar Hundertwasser. Dit vrolijke gebouw gunnen zijn hun bewoners met een verstandelijke beperking op locatie Swetterhage in Zoeterwoude. Een gebouw dat op allerlei manieren positief bijdraagt aan het welzijn van de bewoners. En een uniek gebouw in de regio waar u zich als ondernemer aan kunt verbinden. Kijk voor meer informatie op de website www.hartvoorhundertwasser.nl en kijk hier naar een kort filmpje over de plannen.

Kortom, dankzij deze enthousiaste mensen van de Meerkoet én onze zo spontaan sponsorende leden Adrie, Linda en Jeanette gaan we weer een mooi ontbijt tegemoet op 19 november!