Na een reeks van mooie ontbijten in 2023 sluiten we het jaar af met een kerstontbijt op 19 december in de schitterende Sunset Beachbar aan de Zegerplas. Dit ontbijt wordt mogelijk gemaakt door Linda Welther, Adrie den Hertog en Riëtte Bol. Hoewel zij al jaren trouw lid zijn van onze club, zetten we ze hier toch graag even in de spotlights!

Tekstschrijverij Linda Welther
Linda Welther is tekstschrijver en journalist. Met haar Tekstschrijverij helpt zij ondernemers bij het realiseren van informatieve, prikkelende en resultaatgerichte teksten. In de vorm van blogs, websiteteksten, nieuwsbrieven, artikelen, enz. Zo kunnen ondernemers bij hun klanten scoren op de inhoud, zowel online als offline. (lindawelther.nl)

Zin In Webdesign
Adrie den Hertog is de eigenaar van Zin In Webdesign en is gespecialiseerd in het bouwen van WordPress websites, WordPress onderhoud en WordPress support. Daarmee realiseert zij professionele en veilige websites voor ondernemers, inclusief handvatten waarmee zij zelf hun site actief kunnen inzetten voor de groei van hun onderneming. (zininwebdesign.nl)

Tijdvooruwbedrijf
Riëtte Bol-van den Bosch is DISC trainer/coach en eigenaar van tijdvooruwbedrijf.nl. Zij helpt ondernemers om hun team beter te begrijpen en te benaderen. Dat doet zij met praktische en laagdrempelige DISC-teamtrainingen in één dagdeel.

Wanneer en waar?

Sunset Beach Bar
Dinsdag 19 december 2023 om 8.00 uur
Westkanaalweg Alphen aan den Rijn

Hoe kom je er?

Zie hier de route via Google Maps:

https://www.google.com/maps/place/Sunset+Beachbar+Alphen/@52.1336286,4.687897,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x9a1e716cc12fa47b!8m2!3d52.1336286!4d4.687897?sa=X&ved=2ahUKEwiAj-_f4aXvAhWMDewKHXtxC_kQ_BIwCnoECBAQAw&shorturl=1

De parkeergelegenheid op de Westkanaalweg is beperkt. Alternatief is parkeren bij Chinese Palace, adres Burgemeester Bruins Slotsingel 20 in Alphen aan den Rijn. Vanaf daar is het 5 minuten lopen naar de Sunset Beachbar.