Beste breakfasters,

Het is weer tijd om naar Leiden te gaan! Nancy en Kirstin verheugen zich er op om ons op dinsdag 21 mei te ontvangen voor een ontbijt in de Daktuin van het LUMC. Uiteraard hopen zij dat iedereen wat extra tijd in de agenda wil inruimen om naar Leiden af te reizen.

Met de trein is dat natuurlijk het eenvoudigst! De trein van 7.39 uur komt om 7.52 uur aan op CS Leiden. Mensen die met de auto komen kunnen op eigen kosten parkeren in parkeergarage LUMC of parkeergarage LEVEL (Bargelaan).

Als je ziekenhuis inloopt, zie je recht voor je een inschrijfbalie. Daar loop je rechts langs en dan kom je bij de J liftkern. Daar ga je met de lift naar de 6e etage en dan de bordjes Daktuin volgen (of het bloemenspoor op de vloer).

Als het goed is, start Kirstin half mei met haar nieuwe project: de familiekar en kan ons daar dan alles over vertellen!

De leden van het Ronald McDonald ontbijt in Leiden zijn ook uitgenodigd om mee te komen ontbijten op 21 mei, dus een mooie gelegenheid om hen ook weer te ontmoeten.