Beste Breakfasters,

Na twee keer een ontbijt “over de grens” in Bodegraven en in Zoetermeer (waarbij de ontbijten geweldig georganiseerd en heel goed bezocht waren!) gaan we in maart weer eens ontbijten in het mooie centrum van Alphen aan den Rijn!

We zijn deze maand te gast bij het Alphens Bierhuis van Jan Boerefijn en zijn partner Monique Hoogduin. We kennen Jan allemaal natuurlijk vanuit zijn jarenlange inzet voor de stuurgroep van onze club en als de man van Ervaring werkt. Sinds het voorjaar van 2022 zijn Jan en Monique eigenaar van het Alphens Bierhuis aan de Prins Hendrikstraat 99. Ze verkopen meer dan 800 soorten bier en ook hele leuke bier-pakketten om cadeau te geven. Je kijkt je ogen uit in zijn winkel: alleen de etalage is al een feestje om naar te kijken. En op de vroege morgen van dinsdag 21 maart mogen we met z’n allen naar binnen! Martijn de Zeeuw van brouwerij de12Stuyvers komt ook nog iets vertellen over bierbrouwen. Het belooft een heel mooi ontbijt te worden dus!

Hoe kom je er?

Het adres spreekt voor zich, let wel op dat het vanaf 9 uur betaald parkeren is in de Prins Hendrikstraat tot aan de dwars daarop staande Vorselenburgstraat (3 minuten lopen). Lukt het je iets voorbij die straat te parkeren, dan sta je ook na 9 uur gratis.