Na een jaar vol mooie ontbijten zijn we alweer aanbeland bij ons feestelijke december ontbijt waarin we overgaan tot de jaarlijkse overhandiging van de cheque aan het Ronald McDonald Huis Leiden. We hopen dat jullie er weer in grote getalen bij aanwezig zullen zijn. We zijn heel blij dat Ron van der Veer namens ING heeft aangeboden ons decemberontbijt te organiseren. Daarvoor heeft hij de sfeervolle business lounge van voetbalvereniging ARC weten te scoren. Hoe leuk is dat!

Helaas hebben we dit jaar best wat opzeggingen te verwerken gehad en dat is ook in ons banksaldo terug te zien. Dus mochten er leden zijn die onze jaaropbrengst nog wat willen verhogen met een extra donatie, dan zou dat natuurlijk heel erg welkom zijn!

Het goede nieuws is dat we na ons laatste ontbijt bij Zuidwijk Carrosserieën weer vier nieuwe leden mochten verwelkomen! Wouter Pesman van Re-flex Consult, Mike van Bemmelen van Van Bemmelen Fotografie, Ronald Wortman van PKF Wallast Accountants & belastingadviseurs en Sietske Bos-Bremmer van de Clercq Advocaten Notariaat. Ontzettend leuk dat jullie aanhaken, van harte welkom!

Hoe kom je er?

Er is een enorm parkeerterrein bij ARC: niet te missen! Vanaf het parkeerterrein volg je het fiets/voetpad langs de velden en dan tref je op enig moment aan je linkerhand het clubgebouw aan.