Beste Breakfasters,

Na een goed bezocht wandelontbijt in april zijn we heel blij dat we voor de maand mei een warm welkom aangeboden hebben gekregen van Dino Busch! Wat fijn dat we op elkaar kunnen rekenen in deze ontbijtclub.

Dino is al jaren de trotse eigenaar van AutoFirst Busch Automotive. Een schitterende zaak gelegen aan de Curieweg in Alphen aan den Rijn. Je kunt er occasions kopen, maar ook het onderhoud aan je auto laten doen in hun eigen werkplaats. Verder kun je ook terecht voor Private Lease en geeft AutoFirst Busch Automotive mobiliteitsgarantie. En het credo is: geen gedoe, goed geregeld. En dan gaat het niet alleen om de technische service die ze leveren, maar ook om de dampende kop koffie en het krantje erbij!

Nou, dat krantje gaan we op 16 mei niet bij je lezen Dino, maar voor de dampende kop koffie en het warme welkom komen we heel graag naar je toe!

Hoe kom je er?

Geen bijzondere aanrijroute, volg Google maps! Parkeren kan niet met z’n allen op het parkeerterrein, maar er is genoeg plek in de directe omgeving.