Na een sfeervol en ook bewogen kerstontbijt bij de Sunset Beach bar in december, zijn we nu weer op een hele andere locatie uitgenodigd, namelijk bij Buurten&Zo in de Jozef.

Buurten&Zo is een sociaal maatschappelijke onderneming die samenwerkt met Stichting Visie R. Het is een buurtrestaurant waar mensen werken met een afstand op de arbeidsmarkt. Bij Buurten&Zo zien ze de mens en bieden hen kansen in de hoop dat ze een opleiding kunnen volgen of naar een betaalde baan kunnen gaan.

De deelnemers werken in het restaurant, in de keuken en in de moestuin. Daarmee krijgen ze plezier, ritme, een netwerk en kennis. Samen met een groep van 25 vrijwilligers, deelnemers en professionals vormt Buurten&Zo een mooi team dat goed samenwerkt.

Het ontbijt van 16 januari 2024 wordt in financiële zin mogelijk gemaakt door Eric van Steijn van Totaal Hypotheek Advies. Hij houdt zich samen met Ruben Bakker bezig met hypotheekadvies voor particulieren én ondernemers. De administratieve rompslomp en het hypothecaire oerwoud geeft hen juist een kick om voor hun klanten uit handen te nemen. En ook de financiële kant van ons ontbijt op 16 januari dus! Geweldig dat we telkens weer zulke fijne leden hebben van onze ontbijt club die eigener beweging hun hulp aanbieden om onze ontbijten mogelijk te maken!