Beste Breakfasters,

Het is een beetje over met het mooie weer, maar gelukkig hebben we voor ons ontbijt in november weer een bijzonder dak boven ons hoofd! Sander van Stenis heet ons namelijk van harte welkom bij zijn mooie bedrijf Zuidwijk Carrosserieën, in het kraaknieuwe bedrijfspand aan de Tankval.

Wat doet Zuidwijk? Zij bouwen de meest uiteenlopende carrosserieën, renoveren, herstellen schade, verrichten onderhoud en kunnen een totaalproduct leveren, doordat ze een eigen spuiterij hebben. Ook voor laadkleppen en laadkranen, wisselsystemen, aanhangwagens en vele andere specialiteiten bent u bij Zuidwijk aan het juiste adres.

En het leuke is: Zuidwijk is net verhuisd naar hun nieuwbouwlocatie en die is gebouwd door Aannemingsbedrijf G. Bruijnes B.V. Het ontbijt wordt daarom mede georganiseerd door Peter Bruijnes. Dank Sander en Peter voor deze samenwerking waardoor wij een ongetwijfeld hartstikke boeiend ontbijt voor de boeg zullen hebben. We zijn benieuwd!

Uit de enquête die wij jullie recent toestuurden, bleek dat een aantal leden heel blij wordt van het bezoeken van leuke, nieuwe bedrijven waar bij voorkeur ook nog iets te zien is. Nou: dat gaat dus lukken op dinsdag 15 november!