Beste Breakfasters,

Na een goed bezocht wandelontbijt vorige week zijn we heel blij dat Lisanne Gortzak van Flynth ons van harte uitnodigde voor een ontbijt in oktober. Wat fijn dat we op elkaar kunnen rekenen in deze ontbijtclub. Zoals eerder gemeld, kiezen we voor de tweede dinsdag van oktober zodat we de herfstvakantie omzeilen. Dat betekent dat we elkaar op 10 oktober alweer zien!

Flynth is al bijna 100 jaar een vertrouwde businesspartner voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. Flynth staat ondernemers bij met financiële dienstverlening in brede zin. Met een grote diversiteit aan klanten en een landelijk netwerk van locaties is Flynth een grote speler in advies- en accountancyland. Flynth is de zesde qua omzet en de onbetwiste nummer 1 in MKB-dienstverlening, lezen we op de website.

Lisanne is sinds oktober 2022 Clusterdirecteur Randstad bij Flynth en gaat ons tijdens het ontbijt ongetwijfeld meer vertellen over haar nieuwe rol en over de koers die Flynth vaart. Die koers varen ze landelijk, maar wij stappen in op de ons wel bekende vestiging aan de Flemingweg in Alphen aan den Rijn. Fijn dat we weer op jullie kunnen rekenen Lisanne!