Beste Breakfasters,
Wat zou het leuk zijn als we elkaar in de maand oktober weer kunnen zien! Lisanne Gortzak en Dick Feddes bieden ons namens Flynth en TK graag een ontbijt aan. Wat fijn dat we zulke enthousiaste leden hebben die voor elkaar klaar blijven staan en out of the box mee kunnen denken. Dat is zeker aan TK en Flynth wel toevertrouwd!
We hebben met elkaar gebrainstormd over hoe we dat het beste vorm kunnen geven. We zouden ervoor kunnen kiezen om met maximaal 30 man te ontbijten, maar we hebben ons afgevraagd of we dat in deze tijd moeten willen. Daarbij komt dat de business walk van september écht een succes was. Het mooie weer, de heerlijke koffie die Pim voor ons regelde en de ontbijt-tasjes van Broodje direct droegen daar natuurlijk ook aan bij! Hoewel het in oktober vast geen 32 graden meer zal worden, willen het ontbijt van oktober toch ook graag weer wandelend vanaf het parkeerterrein van Flynth insteken. In de frisse buitenlucht
op 1,5 meter afstand en met om de 10 minuten een andere gesprekspartner. En TK en Flynth gaan ons van een wandel-ontbijtje en koffie voorzien. Actief, gezellig en geheel corona-proof!

We vragen nu vooral ook jullie aandacht voor de datum. Omdat de derde dinsdag van
oktober in de herfstvakantie valt, stellen we het ontbijt een weekje uit naar dinsdag 27
oktober 2020 om 08.00 uur.

FLYNTH adviseurs & accountants en TK advocaten notarissen
Flemingweg 8
2408 AV Alphen aan den Rijn
.