Beste ontbijters,

Op 15 september a.s. is het weer de derde dinsdag van de maand en we zijn ontzettend benieuwd hoe het met jullie gaat. We hebben als stuurgroep met elkaar bekeken wat er mogelijk is om elkaar de derde dinsdag weer te kunnen zien. We hebben enthousiaste reacties gekregen van leden die bereid zijn om een ontbijt te organiseren, maar we merken ook dat het nog lastig is dat praktisch uit te voeren. Ook vanuit de sponsoren die zich hadden aangediend, is aangegeven dat zij graag bereid zijn een ontbijt te sponsoren op het moment dat corona wat meer onder controle is. En dat begrijpen we. We willen natuurlijk hoe dan ook met elkaar voorkomen dat we straks met z’n allen in quarantaine moeten omdat een van ons corona bleek te hebben tijdens een ontbijt…

Maar wat kan er dan wél? Nu het weer nog redelijk goed lijkt te worden in september, zouden we graag een business walk organiseren op 15 september a.s. We hebben een route uitgestippeld vanaf het parkeerterrein van Avanti (Amerikalaan) in Alphen aan den Rijn waarop we in tweetallen op 1,5 meter afstand van elkaar kunnen wandelen. Iedere 10 minuten doen we dan een wisseling van gesprekspartner zodat je tijdens de walk toch een heel aantal mensen op veilige afstand van elkaar kunt spreken. Dat geeft ook de mogelijkheid om even echt 1:1 tijd en aandacht voor elkaar te hebben en te horen hoe we de afgelopen corona-periode zijn doorgekomen.

Er is koffie en een broodje aanwezig (zoals we gewend zijn) met dank aan Pim Verbokkem (Smooth Coffee) en Hans van Rijn (Broodjes Direct) die dat deze keer sponseren.

Jullie horen nog de exacte locatie waar vandaan we willen gaan wandelen, maar we wilden deze vooraankondiging er alvast uit doen! We starten in ieder geval om 8 uur en we zouden het leuk vinden om van jullie te horen of je er bij wilt zijn. We vertrouwen er dan op dat jullie je er tijdens de business walk zelf voor inzetten om de 1,5 meter te respecteren. Als je dat onzin vindt, is het wellicht handiger dat je niet aanhaakt, zodat wij niet als politie agenten hoeven te fungeren die ochtend. Natuurlijk nemen wij als stuurgroep wel de verantwoordelijkheid om de business walk zo zorgvuldig mogelijk te organiseren, zowel waar het betreft de plek en wijze waarop we elkaar gaan ontmoeten de 15e als de route die we gaan lopen en de manier waarop we van gesprekspartner zullen gaan wisselen. Natuurlijk gaan we de business walk niet in de stromende regen doen, dus als de vooruitzichten voor de 15e echt slecht zijn, zeggen we ‘m de middag tevoren af. Maar we zetten in op een stralende dinsdagmorgen!

Kortom, wij zouden het ontzettend leuk vinden als we elkaar op deze manier de 15e kunnen ontmoeten en zien uit naar jullie reacties!