Beste Breakfasters,

Hopelijk hebben jullie allemaal een goede zomer gehad en zijn jullie inmiddels weer uitgerust aan de slag gegaan. Wij zijn met de stuurgroep bij elkaar geweest om de ontbijten voor het komende seizoen weer voor jullie op de rit te gaan zetten. Voor september en november hebben we dat rond: de maanden oktober en december mogen nog worden ingevuld. Voor de maand oktober stellen we de tweede dinsdag voor (10/10) omdat de derde dinsdag in de herfstvakantie valt. Wie vult deze mooie datum in?

Het eerstkomende ontbijt op 19 september willen we weer actief invullen met een wandeling. Marco de Jong biedt ons het ontbijt aan vanaf zijn locatie van Fit20 aan de Leidse Schouw 2 in Alphen aan den Rijn. Marco zorgt voor een tasje met gezonde inhoud als ontbijt en stippelt een leuke route voor ons uit, waar we al speed-datend een uurtje met elkaar aan de wandel gaan.

Neem vooral ook introducees mee naar de komende ontbijten, want onze club kan best weer wat nieuwe leden gebruiken. Hoe meer leden, hoe meer support naar het Ronald McDonald Huis in Leiden. Van harte welkom dus!

Wanneer en waar? 

Dinsdag 19 september 2023 om 8.00 uur

Fit 20

Leidse Schouw 2

2408 AE Alphen aan den Rijn

Hoe kom je er?

Geen bijzondere aanrijroute, volg Google maps. Ruim parkeerterrein aanwezig.