Beste Breakfasters,

De zon schijnt en dat betekent dat we weer aan de wandel kunnen! We hopen dat het ook op dinsdag 18 april zulk mooi weer is en nodigen jullie van harte uit om elkaar rond 8 uur te treffen op de parkeerplaats naast de Atletiekvereniging. Pim zal daar ook staan met zijn overheerlijke koffie en thee want dat wordt dankzij Hans van Leeuwen financieel door de ABNAMRO mogelijk gemaakt. En Ron van der Veer van de ING maakt het mogelijk dat we bij regen in het Atletiekgebouw terecht kunnen. Kortom: we zijn deze sportieve bankmannen én Pim heel dankbaar dat we in april weer een mooi wandelontbijt op de planning hebben staan!

Alvast voor in jullie agenda: in de maand juni hebben we een XL-ontbijt met het Leidse Business Breakfast samen en wel op donderdagmorgen 8 juni 2023. Houd die datum vast vrij, dat is dus even een andere dag en andere week dan we gewend zijn.

En omdat we dan toch uit ons ritme zijn, willen we voordat de zomerstop ingaat graag afsluiten met een middag/avond-activiteit op dinsdag 27 juni. Heb je voor die dag een locatie beschikbaar of anderszins goede ideeën? Heel graag!

Wanneer en waar? 

Dinsdag 18 april 2023 om 8.00 uur

Parkeerterrein De Bijlen naast Atletiekvereniging AAV’36