Helaas zijn we door de problemen en adviezen rond het Coronavirus genoodzaakt dit ontbijt in ieder geval een maand op te schuiven!!!!

De 3e ontbijtbijeenkomst van het jaar komt er al weer aan. Dit keer gaan we naar Jachthaven Daniël aan de Heimans Wetering.

Een nieuw gezicht want …… Daniël is met zijn Jachtwerf per 1 maart 2020 lid geworden van onze businessclub. Hoe leuk is het dan dat hij ons gelijk welkom wil heten op de jachtwerf waar een mooie geschiedenis aan vooraf ging.

Jachtwerf Daniël staat in heel Nederland bekend als werf, watersportwinkel, groothandel en dealer van Bellus-sloepen. Dit was in het verleden wel anders toen de core- business stoomketels en machinerie betrof. Een aantal verhuizingen verder huisvestte Daniël zich in 1984 op de huidige locatie aan de Heimans Wetering in Alphen aan den Rijn.

In dit jaar werd het benaderd door scheeps- en motorenbouwer Vetus om de verkoop en klantenservice van de pas ontwikkelde Bellus-sloep op zich te nemen.
Sindsdien zijn Bellus en jachtwerf Daniël onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Uiteraard zal er tijdens onze aanwezigheid in het kort nog meer over de werf worden verteld, maar dan zijn jullie alvast voorbereid

Parkeergelegenheid

Op en rondom de jachtwerf is voldoende parkeergelegenheid.