Zoals we al hadden aangekondigd, gaan we in de maand maart niet ontbijten maar krijgen we de kans om ons op een middag tussen de heerlijke broden van Bakkerij Visser te begeven! Op dinsdag 19 en woensdag 20 maart van 15.30 uur tot rond 17.00 uur.

EEN ECHT FAMILIEBEDRIJF SINDS 1919

De historie van Bakkerij Visser gaat honderd jaar terug. In 1919 startte Simon Visser aan de ’s Molenaarsweg in Alphen aan den Rijn met een kleine bakkerij. Later werd de bakkerij overgenomen door Eimert Visser, de zoon van de grondlegger. En in 1988 ging Siem Visser samen met zijn gezin verder met de bakkerij.

Inmiddels runnen dochter Simone en zoon Eimert het bedrijf. Een bakkerij die klaar is voor de toekomst. Met de drie productielijnen is Bakkerij Visser in staat om op een efficiënte manier elke dag vers brood te produceren en vers af te leveren bij haar afnemers.

Dit jaar bestaat Bakkerij Visser 100 jaar en dat wordt groots gevierd! Als trouw lid van ons ontbijt wil eigenaar Eimert Visser ook graag onze businessclub bij de festiviteiten betrekken en nodigt hij ons uit voor een rondleiding door het bedrijf. Een geweldig kijkje in de keuken dus!