IQ Leads

IQ Leads een klantgerichte organisatie bestaande uit team van ruim 10 professionals die zich richten op leadgeneratie via het internet. Vanuit ons mooie kantoor in het centraal gelegen Alphen aan den Rijn werken wij hard voor de beste online resultaten.

Ondanks onze snelle groei in de afgelopen jaren staan wij in het bijzonder bekend bij onze klanten om onze persoonlijke aanpak en servicegerichte focus. Wij streven naar maximaal resultaat waarbij onze dienstverlening het commerciële verlengstuk van jullie organisatie moet zijn.

IQ Leads heeft meerdere developers in dienst met jarenlange ervaring op het gebied van Magento, WordPress en SEOshop. Samen zijn zij verantwoordelijk geweest voor de realisatie van vele websites en webshops, zowel nationaal als internationaal, naar grote tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Daarnaast werken er bij IQ Leads verschillende SEO specialisten, welke allen gecertificeerd zijn op het gebied van Google Analytics en Google Adwords. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten het beste van Google te bieden gecombineerd met onze kennis van Internet Marketing.

IQ Leads heeft in de loop der jaren een zeer divers (internationaal) klantenportfolio opgebouwd, van midden- en kleinbedrijf tot groot zakelijk. Wij onderscheiden geen segmenten. Of het nu gaat om de consumentenbranche of dat het business-to-business betreft. Wij hebben voor iedere markt een gepaste oplossing.

IQ Leads is jullie online business partner. Van het bouwen & optimaliseren van jullie website of webshop tot het beheren van al jullie online campagnes!

IQ Leads

Lemelerberg 25
2402 ZN Alphen aan den Rijn

Tel: +31 (0)172 421 411
E-mail: info@iq-leads.com

Nieuwe leden

Van Business Breakfast Alphen aan den Rijn